Behandelingen

Buccal massage

De buccal massage is de nieuwste trend op het gebied van massages en in de medische wereld bedoelen ze hiermee het wanggebied.  Het is de favoriete massage van vele Hollywood sterren. De buccal massage is een specifieke massage van de spieren voor de onderkaak, hals en wangen en geeft direct een zichtbare verstevigende en liftende werking. Tevens zorgt de buccal voor het stimuleren van collageen. Collageen neemt naarmate we ouder worden af en staat in direct verband met de afname van stevigheid en elasticiteit van de huid, en dus voor de toename van fijne lijntjes en rimpels.

 

Naast cosmetische doeleinden is de buccal een bijzonder fijne massage om de spieren in je gezicht los te maken. Wist je dat we 40+ spieren in ons gezicht hebben? Er zijn talloze gezichtsspieren die je dagelijks gebruikt. We lachen/fronsen, maar we bouwen onbewust ook veel spanning op in onze gezichtsspieren. Wanneer je regelmatig een buccal massage neemt zullen spierknoopjes afnemen en zul je meer ontspanning ervaren in je gezicht.

 

Wist je dat stress een enorme oorzaak is voor de afbraak van collageen? En ik heb je net al verteld wat collageen voor je huid kan betekenen. Kortom is de buccal massage dubbel effectief, we pakken de oorzaak van huidveroudering aan én zorgen voor ontspanning met als resultaat; een algehele betere huidconditie en ontspannen gezichtsspieren!

young beautiful woman receiving head face massage beauty spa