www.guyhouben.com_bodycupping_fullres-45

Welkom bij STUDIOLIJF,

Ik ben Inoi, het gezicht achter STUDIOLIJF. Ruim 4 jaar geleden ben ik begonnen als ondernemer in de gezondheids- en beautybranche. Mijn specialisatie ligt in behandelmethoden en massage-technieken voor huidversteviging, verjonging en body shaping.

 

Mijn passie voor beauty en gezondheid begon al op jonge leeftijd. Als tiener had ik een overvloed aan crèmes om mijn huid te verzorgen, maakte ik zelf gezonde sapjes en was ik constant bezig met het ontdekken van de kracht van gezonde voeding.

 

Na mijn afstuderen als sport- en voedingscoach in 2017, begon ik te werken in de zorg. Het helpen van anderen zit in mijn DNA en ik wilde mijn passie voor gezondheid en welzijn combineren met het ondersteunen van mensen.

 

In 2018 ontdekte ik zelf de eerste tekenen van cellulite op mijn billen. De kennismaking met body shape-massagetechnieken was een keerpunt voor mij. Ik raakte direct gefascineerd door de effectiviteit van deze technieken om het lichaam te verstevigen, verjongen en vorm te geven.

 

Met mijn achtergrondkennis en ervaring besloot ik een nieuwe weg in te slaan en zelf deze technieken in de praktijk te gaan brengen. De fijne kneepjes van het vak mocht ik leren van ervaren professionals,

 

En zo is STUDIOLIJF f ontstaan, een plek waar ik jouw partner wil zijn in het verwezenlijken van jouw schoonheidsdoelen. Samen zullen we werken aan het verbeteren van jouw huid, verjonging en het vormgeven van je lichaam. Met behulp van geavanceerde methoden en technieken zullen we jouw natuurlijke schoonheid naar voren laten komen en jouw zelfvertrouwen vergroten.

 

Ik kijk er enorm naar uit om jou te verwelkomen bij Studiolijf en jou de support te bieden naar jouw ideale lichaam!

 

Liefs, Inoi